İSTANBUL / PENDİK - Mareşal Fevzi Çakmak Pendik Anaokulu

Etiket Sonuçları: Dilimizin Zenginlikleri

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu A ve Anaokulu B sınıf öğrencileri öğretmenleri Emine ARSLAN ve Sevda KARABACAK rehberliğinde etkileşimli kitap okuma yöntemiyle okunan kitapların içeriğindeki bilinmeyen kelimeleri öğrendiler.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri öğretmenleri Dilem Filiz ile birlikte Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bir Yumak Macera" etkinliği ile eğlenerek yeni kelimeleri öğrendiler.

Şbt

Anaokulu B Şubesi öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde lezzetli meyvelerin isimlerini ve mozaik kelimesini yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrendiler.

Ock

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu B Şubesi öğrencileri öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde velilerin de katılımı ile "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında kelimeleri keşfederek öğrendiler. Eğlenceli geçen etkinliğe katılımlarından dolayı velilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anokulumuz öğretmeni Sevda KARABACAK tarafından gerçekleştirilen Türkçe Dil Etkinliği kapsamında çocuklar sabun ve temizlik ile ilgili yaptıkları projeleri anlattılar.

Ara

Milli Eğitim Bakanlıı tarafından yürütülen Proje kapsamında okulumuzda yapılan etkinliklere buradan ulaşabilirsiniz

Ara

Milli Eğiti Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu öğretmenimiz Feyza ŞEn tarafından Hikaye Okuma etkinliği düzenlenmiştir.