İSTANBUL / PENDİK - Mareşal Fevzi Çakmak Pendik Anaokulu

Nis

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu/Anaokulu ve Tahir Kaya İmam hatip Ortaokulu idareci, öğretmen ve Okul Aile Birliğ Başkanlarının katıdığı İftar programı 2 Nisan Salı 2024 tarihinde gerçekleştirildi. Mahalle cami imamının da katıldığı programı dualarla açıldı. Okul Müdürü Fatih ÖNAL katılım gösteren tüm öğretmenlere ve misafirlere teşekkür etti.Okul Müdürü Fatih ÖNAL İftar programımıza sponsor olan Pendik Belediye Başkanımız Ahmet CİN' e de teşekkür ettiğini konuşmasında belirtti.

Nis

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu A ve Anaokulu B sınıf öğrencileri öğretmenleri Emine ARSLAN ve Sevda KARABACAK rehberliğinde etkileşimli kitap okuma yöntemiyle okunan kitapların içeriğindeki bilinmeyen kelimeleri öğrendiler.

Mrt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri 29 Şubat 2024 Perşembe günü eğitici kukla tiyatrosu izlediler. Öğrencilerimizin büyük bir çoğunluğunun katıldığı kukla tiyatrosunda, İbiş'i maceralarının yanısıra i Hacivat Karagöz ve Barış Manço'nun kullalarını da izleme şansını yakaladılar. Öğrenciler eğlenceli ve eğitici bir gün geçirdiler.

Şbt

Pendik Mareşal fevzi Çakmak Anaokulu C Şubesi öğrencileri öğretmenleri Feyza ŞEN ile Ritim Çalışması, Drama Çalışması, Sanat Etkinliği ve Oyun Etkinlikleri ile eğlenerek öğreniyorlar.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri öğretmenleri Dilem Filiz ile birlikte Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında "Bir Yumak Macera" etkinliği ile eğlenerek yeni kelimeleri öğrendiler.

Şbt

Anaokulu B Şubesi öğrencileri Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde lezzetli meyvelerin isimlerini ve mozaik kelimesini yaparak, yaşayarak ve eğlenerek öğrendiler.

Şbt

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu 2023-2024 Eğitim Öğretm Yılı 2.Dönem Öğretmenler Kurulu Toplantısı 6 Şubat Salı günü gerçekleştirildi. Tüm öğretmenlerin ve idarecilerin hazır bulunduğu toplantı Okul Müdürü Fatih ÖNAL tarafından gerçekleştirildi. 2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1. dönem değerlendirilmesi ve 2. Dönemin planlandığı toplantı verimli geçti. Tüm öğretmenlerimize başarılı ve verimli bir 2. dönem diliyoruz.

Şbt

22 Şubat Perşembe günü saat 14:30'da Konferans salonunda Rehber Öğretmenimiz Ayşegül TERKEŞ tarafından Milli Eğitim Bakanlığı Veli Akademileri Seminerleri kapsamında velilerimize yönelik olarak "Teknolojinin Bilinçli Kullanımı ve Dijital Çağda Ebeveyn Olmak" Konulu  seminer verildi. Rehber Öğretmenimizi dinleyen veliler sunum sonrasında soru sorma imkanı da buldular. Rehber Öğretmenimize ve seminere katılım gösteren velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ock

TÜRKİYE'NİN İLK İNSANLI UZAY MİSYONU'NUN GURURUNU PAYLAŞIYORUM !

Ock

2024 Yılı Enerji Verimliliği Haftası etkinlikleri kapsamına 08-14 Ocak 2024 tarihleri arsı Enerji Verimliliği Haftası olarak kutlanmaktadır. Enerji Verimliliği ile ilgili video ve görsellere aşağıdaki linktenlinkten ulaşabilirsiniz.

Ock

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu B Şubesi öğrencileri öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde velilerin de katılımı ile "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında kelimeleri keşfederek öğrendiler. Eğlenceli geçen etkinliğe katılımlarından dolayı velilerimize ve öğretmenimize çok teşekkür ediyoruz.

Ara

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri öğretmenleri Dilem FİLİZ ile birlikte VIASEA Tuzla gezisine katıldılar. 27/12/2023 günü gerçekleşen gezide öğrenciler eğlenceli ve öğretici vakit geçirdiler.

Ara

Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri Milli Eğitim bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri projesi kapsamında Büyüteç kelimesini öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde yaparak, yaşayarak öğrendiler.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projei kapsamında Pendik Mareşal Fevzi Çakmak Anaokulu öğrencileri "uçmak,uçurmak,uçurtma,uçak gibi " kelimeleri öğretmenleri Emine ARSLAN rehberliğinde yaparak yaşayarak öğrendiler.

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anokulumuz öğretmeni Sevda KARABACAK tarafından gerçekleştirilen Türkçe Dil Etkinliği kapsamında çocuklar sabun ve temizlik ile ilgili yaptıkları projeleri anlattılar.