İSTANBUL / PENDİK - Mareşal Fevzi Çakmak Pendik Anaokulu

Ara

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anokulumuz öğretmeni Sevda KARABACAK tarafından gerçekleştirilen Türkçe Dil Etkinliği kapsamında çocuklar sabun ve temizlik ile ilgili yaptıkları projeleri anlattılar.

Ara

Milli Eğiti Bakanlığı tarafından yürütülen Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Anaokulu öğretmenimiz Feyza ŞEn tarafından Hikaye Okuma etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Okul Müdürlerinin rotasyonu kapsamında Pendik Öğretmenevleri İlokulu/Ortaokulu´nda Okul Müdürü iken 8 yılını dolduran Fatih ÖNAL, Mareşal Fevzi Çakmak İlkokulu´na Okul Müdürü olarak atandı ve 01.08.2023 tarihinde okulumuzdaki görevine başladı. Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL´a hoşgeldiniz diyoruz ve çalışmalarında başarılar diliyoruz.

Ara

Rehberlik Servisi olarak Veli Akademisi Projesi kapsamında "Çocuklarda Uyum ve Davranış Sorunları" konulu üçüncü eğitimimizi gerçekleştirdik. Okul Müdürümüz Fatih ÖNAL'ın hoşgeldiniz konuşması ve Pendik Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Ozan Can COŞKUN'a teşekkürü ile başlayan seminer, Pendik RAM Müdürü Ozan Can COŞKUN'un verimli ve keyifli sunumu ile devam etti. Pendik RAM Müdürü Ozan Can COŞKUN'a katılımları için teşekkür ederiz.

Tüm öğrenc ve öğretmenlerimize iyi tatiller dileriz.